Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

24 juni 2024

HENDI UNIQ wint prestigieuze Red Dot Award 2024

 

De UNIQ-collectie, ontworpen door Robert Bronwasser, heeft erkenning gekregen voor zijn geweldige ontwerp en praktische voordelen, en draagt ook nog eens bij aan duurzaamheid.

De Klomp, 24 juni 2024

 

We zijn super trots om te melden dat de UNIQ-collectie van HENDI, met chafing dishes en soepketels ontworpen door de getalenteerde Robert Bronwasser, de Red Dot Award 2024 voor productontwerp heeft gewonnen in de categorie cateringapparatuur.

De UNIQ-collectie is het resultaat van een fijne samenwerking tussen HENDI en de bekende Nederlandse ontwerper Robert Bronwasser. Deze collectie maakt niet alleen het eten leuker, maar is ook nog eens goed voor het milieu. De Red Dot-jury was onder de indruk van de UNIQ-collectie als energiezuinig alternatief voor de traditionele warmhouders, met een topdesign en praktische voordelen die perfect passen bij de wensen van de industrie.

 

Een Nieuwe Standaard in Catering

Onze prijswinnende producten zetten zonder twijfel een nieuwe standaard in de cateringindustrie en laten zien hoe je unieke buffetpresentaties kunt creëren. De erkenning door de Red Dot Award benadrukt onze inzet om geavanceerde, hoogwaardige producten te leveren die met de tijd meegaan. We zijn er trots op deze mijlpaal toe te voegen aan onze bedrijfsgeschiedenis, en laten hiermee zien dat we innovatie en uitmuntendheid in productontwerp hoog in het vaandel hebben staan.

Over de Red Dot Awards

Al meer dan 60 jaar zijn de Red Dot Awards een van de meest gewilde internationale designprijzen, waarbij uitmuntendheid in productontwerp, innovatie en functionaliteit wordt geëerd.

Meer over UNIQ

De HENDI UNIQ is ontworpen door de bekende Nederlandse ontwerper Robert Bronwasser, in nauwe samenwerking met HENDI Tools for Chefs, en is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren. De moderne behuizing heeft verschillende handige functies, zoals een geheugen voor de laatst ingestelde temperatuur. Gewoon aansluiten, de watercontainer vullen en de soepketel houdt de soep op de perfecte serveertemperatuur.


Belangrijke Voordelen
+ Modern en Stijlvol Ontwerp: De HENDI UNIQ is een blikvanger op elk buffet.
+ Lichtgewicht en Makkelijk te Vervoeren: Ideaal voor cateringgebruik.
+ Verwarmingsduur Display: Geeft aan hoe lang de inhoud is verwarmd.
+ Bain-Marie Verwarming: Vermindert het risico op oververhitting.

+ Gegraveerde Max. Vulstreep: Geeft ongeveer 4 liter aan in de chafing dish en 1,5 liter in de soepketel.