U bent hier: Home / Nieuw(s) / Hendi sponsor Culinary Team The Netherlands
Info

Hendi sponsor Culinary Team The Netherlands

Hendi Food Service Equipment gaat de komende 4 jaar een sponsorovereenkomst aan met het Culinary Team the Netherlands, onderdeel van het Gastronomisch Gilde. Op 24 april 2016 tekende Hendi de overeenkomst met het Culinary Team op Kasteel Doorwerth waar het team bijeen was voor een training voor de Olympiade der Köche in Erfurt.

 

Hendi levert de keukenmaterialen, waarmee het team hun gerechten gaat bereiden. Het team kookt in oktober van dit jaar op de Olympiade der Köche in Erfurt, de Olympische Spelen voor topkoks. Daar bereiden zij een koud buffet en koken zij a la carte voor 110 gasten.

Rien de Vries, commercieel directeur bij Hendi: ‘Wij dragen het Culinary Team een warm hart toe en hopen met deze samenwerking het team een stap dichter bij de eerste plaats in Erfurt te brengen. Als internationale speler is dit voor Hendi ook een uitgelezen kans om zowel op nationaal als internationaal niveau exposure te krijgen. Wij wensen het team veel succes toe.’
Waldrik Kremer, chef de mission van het team: ‘Dankzij Hendi kunnen wij de komende jaren strijden voor een toppositie in de wereld.’ Op weg naar Erfurt traint het team regelmatig. Het team bestaat uit jonge (sterren) chefs die vol passie en enthousiasme koken en gaan voor goud.

Meer informatie over het team op www.cttn.nl of volg het Culinary Team op Facebook

 

 

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.