U bent hier: Home / Ons bedrijf
Info

Over ons

Hendi Food Service Equipment is de leverancier van apparatuur, buffetartikelen en keuken- en tafelgerei voor de horeca. Sinds de oprichting in 1934 is Hendi uitgegroeid tot een internationale onderneming met vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Griekenland en Hong Kong.

De kernactiviteiten van Hendi zijn ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van een breed assortiment horeca apparatuur en -benodigdheden.

Hendi staat voor:
•    breed assortiment
•    betaalbare kwaliteit
•    klantgerichte service
•    uit voorraad leverbaar
•    custom made ontwikkeling

Hendi levert uitsluitend via de groothandel.

Meer dan 4000 artikelen
Het assortiment bestaat uit meer dan 4000 artikelen die specifiek zijn samengesteld voor de professionele horecamarkt. Of het nu gaat om basismateriaal of specifieke artikelen, Hendi kan u in iedere situatie een totaalpakket aanbieden.

Hendi levert onder meer koffiezetapparatuur, friteuses, buffetartikelen, elektrische- en gasapparaten, klein keukenapparatuur, keukengereedschappen, porselein en bestek.

Continue productontwikkeling
Als leverancier van non-food horeca artikelen ontwikkelt Hendi continu innovatieve producten en oplossingen die zijn afgestemd op de wensen en kwaliteitseisen van haar klanten. Aspecten als ‘efficiënter’, ‘hygiënischer’ en ‘betaalbare kwaliteit’ spelen daarbij een grote rol.

Productie
Producten worden voor een groot deel ontwikkeld en ontworpen in de hoofdvestiging in Rhenen. Dit garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit. De producten worden gemaakt bij streng geselecteerde fabrieken over de hele wereld. In alle gevallen zorgen eigen mensen voor de aansturing en de kwaliteitscontrole van de producten. Veel producten worden in China geproduceerd. Door schaalgrootte is ook het logistieke proces geoptimaliseerd.

Korte levertijden
In Nederland beschikt Hendi over een volledig geautomatiseerd logistiek centrum met een opslagcapaciteit van ruim 10.000 m2. Daarnaast beschikken de vestigingen in Polen en Oostenrijk elk ook nog eens over 4000m2 opslagcapaciteit. Door deze grote opslagcapaciteit kan Hendi vrijwel alle producten uit de catalogus uit voorraad leveren en staat Hendi garant voor korte levertijden.

 

 

Catalogus 2018 online

Alle producten van Hendi vindt u in de uitgebreide catalogus.
Catalogus doorbladeren?

Bekijk de catalogus online>>

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.