You are here: Home / Ons bedrijf / Kwaliteitsmanagement
Info

Kwaliteitsmanagement

Producten en productiefaciliteiten bij Hendi voldoen aan de strengste kwaliteits- en hygiëne eisen. Daarmee sluit Hendi naadloos aan op behoeften en verwachtingen van haar klanten en eindgebruikers.

Producten voldoen minimaal aan de Europese wetgeving
Sinds jaren moeten gas- en elektrische apparaten in Europa zijn voorzien van een CE-markering. Deze markering garandeert een minimaal niveau van veiligheid. Hendi gaat een stap verder; want op basis van risicoanalyse en ervaring garandeert Hendi een hoger niveau van veiligheid.

Intensieve eindcontrole
Producten vinden hun weg pas naar de klant nadat ze aan een strenge keuring zijn onderworpen en in orde bevonden. Zo wordt alle gasapparatuur met behulp van professionele apparatuur, die ook gebruikt worden door officiële keuringsinstanties zoals KIWA, volledig gecontroleerd door medewerkers die hiervoor bevoegd zijn.

Volledig geautomatiseerd specificatiebeheer
Van inkoop tot verzending, van grondstof tot eindproduct: alle stappen worden bij Hendi vastgelegd.  
Alle elektrische- en gasapparaten zijn voorzien van een serienummer of een barcode. Hiermee zijn de producten volledig traceerbaar en zijn testrapporten snel beschikbaar.

Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers
Kwaliteit, hygiëne en specifieke vak- en productkennis: de medewerkers van Hendi weten waar ze over praten. Door het nauwe contact met klanten en leveranciers weet Hendi wat er in de markt speelt en kan Hendi in een vroeg stadium inspelen op nieuwe ontwikkelingen.
Ook heeft Hendi een nauwe samenwerking met onze servicepartners. Hierdoor is Hendi in staat om continu productverbetering door te voeren. 

 

Realisatie door Four Digits op basis van Plone.